Geschiedenis van Rocket Espresso: Het inspirerende verhaal achter deze Espresso Machines

Blog auteur
Auteur

Gerda Klanten

Datum

06 May 2023

your-image

De geschiedenis van Rocket Espresso is een boeiend verhaal over passie, vakmanschap en innovatie in de wereld van espressomachines. Dit Italiaanse bedrijf, opgericht door Andrew Meo en Daniele Berenbruch, heeft zich in korte tijd weten te vormen tot een gerespecteerde speler op de internationale koffiemarkt met hun hoogwaardige apparatuur en aandacht voor detail.

Samenvatting

  • Rocket Espresso is opgericht door Andrew Meo en Daniele Berenbruch, twee vrienden die een passie hadden voor kwaliteit en vakmanschap in espressomachines.
  • Het bedrijf heeft door de jaren heen verschillende modellen ontwikkeld, van de eerste espressomachines tot aan de huidige R-serie en Appartamento, die allemaal zijn gekenmerkt door innovatieve technologieën en hoogwaardige vakmanschap.
  • Rocket Espresso heeft wereldwijde bekendheid en erkenning ontvangen voor de prestaties van hun espressomachines, van het winnen van prestigieuze prijzen tot het gebruik door professionele barista's.
  • In de toekomst zal Rocket Espresso blijven investeren in nieuwe technologieën en innovaties, zoals duurzamere productiemethoden, terwijl ze hun productassortiment blijven uitbreiden om aan de steeds veranderende behoeften van de markt te voldoen.

De Oprichters

Rocket Espresso is opgericht door Andrew Meo en Daniele Berenbruch, twee vrienden die een passie hadden voor kwaliteit en vakmanschap in espressomachines.

Het ontstaan van Rocket Espresso door Andrew Meo en Daniele Berenbruch

De Geschiedenis van Rocket Espresso vond zijn oorsprong in de samenwerking tussen de Nieuw-Zeelander Andrew Meo en de Italiaan Daniele Berenbruch, twee gepassioneerde koffieliefhebbers die hun krachten bundelden om hoogwaardige espressomachines te creëren.

De visie van dit duo was om de Italiaanse koffiecultuur en vakmanschap te combineren met innovatieve technologieën en een toegankelijk design, zodat zowel professionele barista's als thuisgebruikers van een perfecte espresso konden genieten.

In 2007 zag Rocket Espresso officieel het levenslicht met de lancering van hun eerste espressomachines in Milaan, Italië. Dankzij de achtergrond van Meo in de wereld van design en engineering, en Berenbruch's expertise in koffietechniek, onderscheidde het merk zich al snel als een pionier op het gebied van espressotechnologie.

De passie en toewijding van beide oprichters worden weerspiegeld in elk aspect van het bedrijf, van de zorgvuldige selectie van materialen tot de strenge kwaliteitscontroles bij elke stap van het productieproces.

De focus op kwaliteit en vakmanschap

Een van de belangrijkste filosofieën van Rocket Espresso is het streven naar kwaliteit en vakmanschap. Dit komt voort uit de passie en toewijding van de oprichters Andrew Meo en Daniele Berenbruch voor espresso.

Het bedrijf gebruikt alleen de hoogwaardige materialen en onderdelen voor hun espressomachines, waarvan veel met de hand worden vervaardigd in hun werkplaats in Milaan.

Bovendien introduceert Rocket Espresso innovatieve technologieën in hun machines, zoals een speciale warmtewisselaar die zorgt voor een constante temperatuur van het water.

Dit garandeert dat elke espresso tot in perfectie wordt gebrouwen.

Innovatieve technologieën in de espressomachines van Rocket Espresso

Rocket Espresso is constant bezig met het ontwikkelen en verbeteren van hun producten en espressomachines. Het bedrijf maakt gebruik van de nieuwste innovatieve technologieën om de beste prestaties te kunnen leveren.

Een unieke functie van de Rocket Espresso Appartamento is bijvoorbeeld de warmtewisselaar technologie die zorgt voor een constante temperatuur tijdens het zetproces. Daarnaast bieden de espressomachines van Rocket Espresso de mogelijkheid om de extractiedruk en watertemperatuur aan te passen, waardoor je de perfecte espresso naar jouw smaak kunt maken.

Het bedrijf maakt ook gebruik van geavanceerde materialen zoals roestvrij staal en koper om de duurzaamheid en betrouwbaarheid van hun producten te garanderen.

De Evolutie van de Espressomachines van Rocket Espresso

Rocket Espresso heeft door de jaren heen verschillende modellen ontwikkeld, van de eerste espressomachines tot aan de huidige R-serie en Appartamento, die allemaal zijn gekenmerkt door innovatieve technologieën en hoogwaardige vakmanschap.

De eerste espressomachines van Rocket Espresso

De eerste espressomachines van Rocket Espresso werden gelanceerd in 2007 en waren meteen een groot succes. Het ontwerp combineerde elegante Italiaanse esthetiek met geavanceerde technologie en hoogwaardige materialen, wat resulteerde in een machine van uitzonderlijke kwaliteit.

Het model was de Giotto Evo, die nog steeds wordt geproduceerd en wordt beschouwd als een van de beste espressomachines op de markt.

Een ander kenmerk van de eerste machines was de focus op temperatuurstabiliteit, wat zorgt voor een consistent kopje espresso telkens weer. Dit werd bereikt door gebruik te maken van dubbele ketels en geavanceerde warmte-uitwisselingssystemen.

De ontwikkeling van de Giotto en Cellini-modellen

Rocket Espresso heeft zichzelf gepositioneerd als een toonaangevende speler in de wereld van espressomachines en de ontwikkeling van de Giotto en Cellini-modellen zijn hier het bewijs van.

De Giotto en Cellini-modellen werden in 2004 geïntroduceerd en waren de eerste machines van het bedrijf die werden geleverd met een stoompijpje.

Sinds de introductie van deze modellen heeft Rocket Espresso voortdurend geïnnoveerd en verbeteringen aangebracht aan hun espressomachines. De Giotto en Cellini-modellen zijn nog steeds populair onder zowel professionele barista's als thuisgebruikers over de hele wereld, vanwege hun uitstekende kwaliteit en consistentie bij het maken van perfecte espresso's.

De introductie van de R-serie en de Appartamento

In de loop der jaren heeft Rocket Espresso zijn espressomachines voortdurend verbeterd en vernieuwd om aan de vraag van klanten te voldoen. Een belangrijke mijlpaal in hun geschiedenis was de introductie van de R-serie, die werd geprezen om zijn gebruiksgemak en betrouwbaarheid.

Deze machines waren in staat om espresso te bereiden van de hoogste kwaliteit en waren geliefd bij professionele barista's en koffieliefhebbers over de hele wereld.

Een andere belangrijke ontwikkeling was de lancering van de Appartamento, een compacte espressomachine die speciaal was ontworpen voor gebruik thuis. Dit model had alle kenmerken van een professionele espressomachine, maar was kleiner en betaalbaarder dan veel concurrerende modellen op de markt.

Bekendheid en Prestaties van Rocket Espresso

Rocket Espresso heeft wereldwijde bekendheid en erkenning ontvangen voor de prestaties van hun espressomachines, van het winnen van prestigieuze prijzen tot het gebruik door professionele barista's.

Awards en erkenningen

Rocket Espresso heeft de afgelopen jaren meerdere awards en erkenningen ontvangen voor hun kwalitatieve espressomachines. Hieronder volgt een overzicht van enkele prijzen die Rocket Espresso heeft gewonnen:

  1. "Best New Product" op de Specialty Coffee Association Expo in 2013 voor de R58 espressomachine.
  2. "Editors' Choice Award" op de World of Coffee Expo in 2015 voor de Appartamento espressomachine.
  3. "Best New Product" op de Specialty Coffee Association Expo in 2016 voor de R9 One espressomachine.
  4. "Red Dot Design Award" in 2018 voor het ontwerp van de R60V espressomachine.

Daarnaast worden de espressomachines van Rocket Espresso veelvuldig gebruikt door professionele barista's op internationale wedstrijden, wat hun prestaties en kwaliteit onderstreept. Ook bij thuisbarista's wereldwijd zijn de machines populair vanwege hun gemakkelijke bediening en unieke design.

Gebruik door professionele barista's

Rocket Espresso heeft zich in de loop der jaren gevestigd als een favoriet onder professionele barista's van over de hele wereld. Het bedrijf heeft een grote naam opgebouwd voor de kwaliteit van de espressomachines die ze produceren, en deze worden dan ook veel gebruikt in zowel kleine, onafhankelijke koffiebars als grotere, bekende ketens.

Wat de machines van Rocket Espresso zo aantrekkelijk maakt voor professionele barista's is hun betrouwbaarheid, duurzaamheid en precisie. Deze eigenschappen zijn essentieel voor professionele omgevingen waar elke seconde telt en elk kopje koffie perfect moet zijn.

Populariteit onder thuisgebruikers wereldwijd

Het is geen geheim dat Rocket Espresso zeer geliefd is onder thuisbarista's wereldwijd. Door het leveren van kwaliteit en vakmanschap, heeft Rocket Espresso met name een trouwe schare fans weten te creëren onder espresso-liefhebbers.

De espressomachines van Rocket Espresso maken het mogelijk om thuis een professionele kop koffie of espresso te bereiden. Dankzij het unieke Italiaanse ontwerp en de innovatieve technologieën kunnen gebruikers genieten van een perfecte extractie en heerlijke aroma's.

Bovendien zijn de machines uitgerust met handige functies zoals een temperatuurregeling en een stoompijpje om melk op te schuimen.

Toekomst van Rocket Espresso

In de toekomst zal Rocket Espresso blijven investeren in nieuwe technologieën en innovaties, zoals duurzamere productiemethoden, terwijl ze hun productassortiment blijven uitbreiden om aan de steeds veranderende behoeften van de markt te voldoen.

Nieuwe technologieën en innovaties

Rocket Espresso blijft zich richten op innovatie en het ontwikkelen van nieuwe technologieën om de espressomachine-ervaring te verbeteren. Een belangrijk aspect is duurzaamheid, waar het bedrijf zich sterk voor maakt.

Een ander innovatief project is de integratie van een app waarmee gebruikers hun machine kunnen bedienen en de prestaties kunnen monitoren. Dit biedt de mogelijkheid om de machine te personaliseren en bijvoorbeeld favoriete koffierecepten op te slaan.

Uitbreiding van het productassortiment

Rocket Espresso blijft groeien en innoveren, niet alleen in termen van technologie, maar ook in hun productassortiment. Naast de populaire espressomachines biedt het bedrijf nu ook een breed scala aan accessoires en koffieproducten, waaronder koffiebonen, tampers en kannen.

Bovendien is het bedrijf begonnen met het uitbreiden van hun productlijnen om aan verschillende behoeften te voldoen. Zo is er de Rocket R60V, een espressomachine met dubbele ketel die perfect is voor degenen die op zoek zijn naar een geavanceerde professionele machine.

En voor degenen die minder ruimte hebben, is er de compacte en stijlvolle Rocket Appartamento.

Duurzaamheidsdoelen en maatschappelijke betrokkenheid

Rocket Espresso neemt zijn verantwoordelijkheid in het verminderen van de impact op het milieu. Het bedrijf heeft verschillende maatregelen genomen om duurzaamheid te bevorderen, waaronder het gebruik van gerecyclede materialen en het minimaliseren van afval.

Naast hun toewijding aan duurzaamheid, is Rocket Espresso ook betrokken bij sociale initiatieven. Zo werkt het bedrijf samen met lokale koffieboeren en gemeenschappen in producerende landen om te zorgen voor eerlijke handelspraktijken en verbetering van levensomstandigheden.

Door hun inzet voor duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid laat Rocket Espresso zien dat ze niet alleen topkwaliteit espressomachines produceren, maar ook bijdragen aan een betere wereld.

Conclusie: Rocket Espresso's Ervaring en Passie voor Perfectie

Al met al heeft Rocket Espresso een rijke geschiedenis als het gaat om de productie van espressomachines. Het bedrijf, opgericht door Andrew Meo en Daniele Berenbruch, is gedreven door hun passie voor kwaliteit en vakmanschap.

Door hun innovatieve technologieën te combineren met traditionele Italiaanse baristatechnieken, hebben ze een reeks prachtige espressomachines ontworpen die een geliefd product zijn geworden bij zowel professionele barista's als thuisgebruikers wereldwijd.

Rocket Espresso blijft zich richten op nieuwe technologieën en uitbreiding van het productassortiment, terwijl ze hun duurzaamheidsdoelen nastreven en echt betrokken blijven bij de gemeenschap.

" title="Video Rocket Espresso Milano" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; loop; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share">

Rocket Espresso is opgericht door Andrew Meo en Daniele Berenbruch, twee vrienden die een passie hadden voor kwaliteit en vakmanschap in espressomachines.

Het ontstaan van Rocket Espresso door Andrew Meo en Daniele Berenbruch

De Geschiedenis van Rocket Espresso vond zijn oorsprong in de samenwerking tussen de Nieuw-Zeelander Andrew Meo en de Italiaan Daniele Berenbruch, twee gepassioneerde koffieliefhebbers die hun krachten bundelden om hoogwaardige espressomachines te creëren.

De visie van dit duo was om de Italiaanse koffiecultuur en vakmanschap te combineren met innovatieve technologieën en een toegankelijk design, zodat zowel professionele barista's als thuisgebruikers van een perfecte espresso konden genieten.

In 2007 zag Rocket Espresso officieel het levenslicht met de lancering van hun eerste espressomachines in Milaan, Italië. Dankzij de achtergrond van Meo in de wereld van design en engineering, en Berenbruch's expertise in koffietechniek, onderscheidde het merk zich al snel als een pionier op het gebied van espressotechnologie.

De passie en toewijding van beide oprichters worden weerspiegeld in elk aspect van het bedrijf, van de zorgvuldige selectie van materialen tot de strenge kwaliteitscontroles bij elke stap van het productieproces.

De focus op kwaliteit en vakmanschap

Een van de belangrijkste filosofieën van Rocket Espresso is het streven naar kwaliteit en vakmanschap. Dit komt voort uit de passie en toewijding van de oprichters Andrew Meo en Daniele Berenbruch voor espresso.

Het bedrijf gebruikt alleen de hoogwaardige materialen en onderdelen voor hun espressomachines, waarvan veel met de hand worden vervaardigd in hun werkplaats in Milaan.

Bovendien introduceert Rocket Espresso innovatieve technologieën in hun machines, zoals een speciale warmtewisselaar die zorgt voor een constante temperatuur van het water.

Dit garandeert dat elke espresso tot in perfectie wordt gebrouwen.

Innovatieve technologieën in de espressomachines van Rocket Espresso

Rocket Espresso is constant bezig met het ontwikkelen en verbeteren van hun producten en espressomachines. Het bedrijf maakt gebruik van de nieuwste innovatieve technologieën om de beste prestaties te kunnen leveren.

Een unieke functie van de Rocket Espresso Appartamento is bijvoorbeeld de warmtewisselaar technologie die zorgt voor een constante temperatuur tijdens het zetproces. Daarnaast bieden de espressomachines van Rocket Espresso de mogelijkheid om de extractiedruk en watertemperatuur aan te passen, waardoor je de perfecte espresso naar jouw smaak kunt maken.

Het bedrijf maakt ook gebruik van geavanceerde materialen zoals roestvrij staal en koper om de duurzaamheid en betrouwbaarheid van hun producten te garanderen.

De Evolutie van de Espressomachines van Rocket Espresso

Rocket Espresso heeft door de jaren heen verschillende modellen ontwikkeld, van de eerste espressomachines tot aan de huidige R-serie en Appartamento, die allemaal zijn gekenmerkt door innovatieve technologieën en hoogwaardige vakmanschap.

De eerste espressomachines van Rocket Espresso

De eerste espressomachines van Rocket Espresso werden gelanceerd in 2007 en waren meteen een groot succes. Het ontwerp combineerde elegante Italiaanse esthetiek met geavanceerde technologie en hoogwaardige materialen, wat resulteerde in een machine van uitzonderlijke kwaliteit.

Het model was de Giotto Evo, die nog steeds wordt geproduceerd en wordt beschouwd als een van de beste espressomachines op de markt.

Een ander kenmerk van de eerste machines was de focus op temperatuurstabiliteit, wat zorgt voor een consistent kopje espresso telkens weer. Dit werd bereikt door gebruik te maken van dubbele ketels en geavanceerde warmte-uitwisselingssystemen.

De ontwikkeling van de Giotto en Cellini-modellen

Rocket Espresso heeft zichzelf gepositioneerd als een toonaangevende speler in de wereld van espressomachines en de ontwikkeling van de Giotto en Cellini-modellen zijn hier het bewijs van.

De Giotto en Cellini-modellen werden in 2004 geïntroduceerd en waren de eerste machines van het bedrijf die werden geleverd met een stoompijpje.

Sinds de introductie van deze modellen heeft Rocket Espresso voortdurend geïnnoveerd en verbeteringen aangebracht aan hun espressomachines. De Giotto en Cellini-modellen zijn nog steeds populair onder zowel professionele barista's als thuisgebruikers over de hele wereld, vanwege hun uitstekende kwaliteit en consistentie bij het maken van perfecte espresso's.

De introductie van de R-serie en de Appartamento

In de loop der jaren heeft Rocket Espresso zijn espressomachines voortdurend verbeterd en vernieuwd om aan de vraag van klanten te voldoen. Een belangrijke mijlpaal in hun geschiedenis was de introductie van de R-serie, die werd geprezen om zijn gebruiksgemak en betrouwbaarheid.

Deze machines waren in staat om espresso te bereiden van de hoogste kwaliteit en waren geliefd bij professionele barista's en koffieliefhebbers over de hele wereld.

Een andere belangrijke ontwikkeling was de lancering van de Appartamento, een compacte espressomachine die speciaal was ontworpen voor gebruik thuis. Dit model had alle kenmerken van een professionele espressomachine, maar was kleiner en betaalbaarder dan veel concurrerende modellen op de markt.

Bekendheid en Prestaties van Rocket Espresso

Rocket Espresso heeft wereldwijde bekendheid en erkenning ontvangen voor de prestaties van hun espressomachines, van het winnen van prestigieuze prijzen tot het gebruik door professionele barista's.

Awards en erkenningen

Rocket Espresso heeft de afgelopen jaren meerdere awards en erkenningen ontvangen voor hun kwalitatieve espressomachines. Hieronder volgt een overzicht van enkele prijzen die Rocket Espresso heeft gewonnen:

  1. "Best New Product" op de Specialty Coffee Association Expo in 2013 voor de R58 espressomachine.
  2. "Editors' Choice Award" op de World of Coffee Expo in 2015 voor de Appartamento espressomachine.
  3. "Best New Product" op de Specialty Coffee Association Expo in 2016 voor de R9 One espressomachine.
  4. "Red Dot Design Award" in 2018 voor het ontwerp van de R60V espressomachine.

Daarnaast worden de espressomachines van Rocket Espresso veelvuldig gebruikt door professionele barista's op internationale wedstrijden, wat hun prestaties en kwaliteit onderstreept. Ook bij thuisbarista's wereldwijd zijn de machines populair vanwege hun gemakkelijke bediening en unieke design.

Gebruik door professionele barista's

Rocket Espresso heeft zich in de loop der jaren gevestigd als een favoriet onder professionele barista's van over de hele wereld. Het bedrijf heeft een grote naam opgebouwd voor de kwaliteit van de espressomachines die ze produceren, en deze worden dan ook veel gebruikt in zowel kleine, onafhankelijke koffiebars als grotere, bekende ketens.

Wat de machines van Rocket Espresso zo aantrekkelijk maakt voor professionele barista's is hun betrouwbaarheid, duurzaamheid en precisie. Deze eigenschappen zijn essentieel voor professionele omgevingen waar elke seconde telt en elk kopje koffie perfect moet zijn.

Populariteit onder thuisgebruikers wereldwijd

Het is geen geheim dat Rocket Espresso zeer geliefd is onder thuisbarista's wereldwijd. Door het leveren van kwaliteit en vakmanschap, heeft Rocket Espresso met name een trouwe schare fans weten te creëren onder espresso-liefhebbers.

De espressomachines van Rocket Espresso maken het mogelijk om thuis een professionele kop koffie of espresso te bereiden. Dankzij het unieke Italiaanse ontwerp en de innovatieve technologieën kunnen gebruikers genieten van een perfecte extractie en heerlijke aroma's.

Bovendien zijn de machines uitgerust met handige functies zoals een temperatuurregeling en een stoompijpje om melk op te schuimen.

Toekomst van Rocket Espresso

In de toekomst zal Rocket Espresso blijven investeren in nieuwe technologieën en innovaties, zoals duurzamere productiemethoden, terwijl ze hun productassortiment blijven uitbreiden om aan de steeds veranderende behoeften van de markt te voldoen.

Nieuwe technologieën en innovaties

Rocket Espresso blijft zich richten op innovatie en het ontwikkelen van nieuwe technologieën om de espressomachine-ervaring te verbeteren. Een belangrijk aspect is duurzaamheid, waar het bedrijf zich sterk voor maakt.

Een ander innovatief project is de integratie van een app waarmee gebruikers hun machine kunnen bedienen en de prestaties kunnen monitoren. Dit biedt de mogelijkheid om de machine te personaliseren en bijvoorbeeld favoriete koffierecepten op te slaan.

Uitbreiding van het productassortiment

Rocket Espresso blijft groeien en innoveren, niet alleen in termen van technologie, maar ook in hun productassortiment. Naast de populaire espressomachines biedt het bedrijf nu ook een breed scala aan accessoires en koffieproducten, waaronder koffiebonen, tampers en kannen.

Bovendien is het bedrijf begonnen met het uitbreiden van hun productlijnen om aan verschillende behoeften te voldoen. Zo is er de Rocket R60V, een espressomachine met dubbele ketel die perfect is voor degenen die op zoek zijn naar een geavanceerde professionele machine.

En voor degenen die minder ruimte hebben, is er de compacte en stijlvolle Rocket Appartamento.

Duurzaamheidsdoelen en maatschappelijke betrokkenheid

Rocket Espresso neemt zijn verantwoordelijkheid in het verminderen van de impact op het milieu. Het bedrijf heeft verschillende maatregelen genomen om duurzaamheid te bevorderen, waaronder het gebruik van gerecyclede materialen en het minimaliseren van afval.

Naast hun toewijding aan duurzaamheid, is Rocket Espresso ook betrokken bij sociale initiatieven. Zo werkt het bedrijf samen met lokale koffieboeren en gemeenschappen in producerende landen om te zorgen voor eerlijke handelspraktijken en verbetering van levensomstandigheden.

Door hun inzet voor duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid laat Rocket Espresso zien dat ze niet alleen topkwaliteit espressomachines produceren, maar ook bijdragen aan een betere wereld.

Conclusie: Rocket Espresso's Ervaring en Passie voor Perfectie

Al met al heeft Rocket Espresso een rijke geschiedenis als het gaat om de productie van espressomachines. Het bedrijf, opgericht door Andrew Meo en Daniele Berenbruch, is gedreven door hun passie voor kwaliteit en vakmanschap.

Door hun innovatieve technologieën te combineren met traditionele Italiaanse baristatechnieken, hebben ze een reeks prachtige espressomachines ontworpen die een geliefd product zijn geworden bij zowel professionele barista's als thuisgebruikers wereldwijd.

Rocket Espresso blijft zich richten op nieuwe technologieën en uitbreiding van het productassortiment, terwijl ze hun duurzaamheidsdoelen nastreven en echt betrokken blijven bij de gemeenschap.

FAQ

Wie zijn de oprichters van Rocket Espresso en wat is hun achtergrond?

Rocket Espresso is opgericht door de broers Andrew en Jonathan Meo, die afkomstig zijn uit Nieuw-Zeeland. Ze hebben allebei jarenlange ervaring in het ontwerpen en bouwen van espressomachines en hebben samengewerkt met gerenommeerde merken in de industrie voordat ze besloten om hun eigen bedrijf te starten.

Wat is de filosofie van Rocket Espresso en hoe beïnvloedt deze het ontwerp van hun machines?

Rocket Espresso's filosofie draait om het creëren van espressomachines van de hoogste kwaliteit met oog voor detail en esthetiek. Het bedrijf wil machines bouwen die niet alleen geweldige koffie produceren, maar er ook goed uitzien en aanvoelen tijdens het gebruik. De filosofie manifesteert zich in elk aspect van het ontwerp van de machines, van de keuze van materialen tot de afwerking en functionaliteit.

Hoe is de evolutie geweest van de espressomachines van Rocket Espresso door de jaren heen?

Rocket Espresso heeft door de jaren heen een aantal verschillende modellen geproduceerd, elk met verbeteringen en updates ten opzichte van hun voorgangers. Het begon allemaal met de R58 in 2007, gevolgd door modellen als de Cellini, Giotto, Appartamento en Mozzafiato. Elk model heeft unieke kenmerken en verbeteringen die zijn gebaseerd op feedback van klanten en ontwikkelingen in de industrie.

Wat maakt de Rocket Espresso Appartamento een bijzondere machine in hun assortiment?

De Rocket Espresso Appartamento is een van de meest populaire machines in de lineup van het bedrijf, dankzij zijn compacte formaat en indrukwekkende prestaties. Het is ontworpen om te passen in kleinere keukens en appartementen zonder concessies te doen aan de kwaliteit van de espresso die het produceert. De machine beschikt over een geavanceerde warmtewisselaar en